آمار غیررسمی از نتایج انتخابات 1402 مجلس در استان های کشور
به گزارش خبرگزاری تسنیم، با پایان مهلت قانونی اخذ رأی، شمارش آرا در بسیاری از شعب و حوزههای رأیگیری سراسر کشور برای مشخصشدن کاندیداهای پیروز و راه یافته به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری آغاز شده است.
آمار غیررسمی تاکنون درباره میزان مشارکت مردمی در برخی استانها و همچنین کاندیداهای پیروز به شرح ذیل است:
** مشارکت در استان لرستان حدود 47 درصد است. در برخی حوزههای انتخابی مانند پلدختر مشارکت حدود 70 درصد است.
** آمار غیررسمی حاکیست که نزدیک 80 درصد از مردم سمیرم در انتخابات شرکت کردند. در انتخابات سال ١٣٩٨ نیز حدود 60 درصد از واجدین شرایط سمیرم در انتخابات مشارکت داشتند. مشارکت در سمیرم با توجه به شرایط خاص در اغتشاشات پر اهمیت است.
** آمار مشارکت انتخابات 1402 مجلس در قم حدود 50 درصد است که نسبت به دوره قبل حدود 7 درصد افزایش یافته است. فعلاً حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری با کسب بیش از 200 هزار رأی نفر اول است. رقابت حجت الاسلام روانبخش، منان رئیسی، مالکی نژاد و سیدرضی برای دو کرسی دیگر ادامه دارد.
** پیشتاز مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه لردگان، خانمیرزا و فلارد: سیدروح الله موسوی / پیشتازان مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بروجن: غلامرضا میرزایی و امیرقلی جعفری / پیشتازان مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر: احمد راستینه و سیدسعید زمانیان / پیشتاز مجلس خبرگان رهبری استان چهارمحال و بختیاری: عبدالله کیوانیهفشجانی
** مجلس حوزه انتخابیه کنگاور، هرسین و صحنه تاکنون وحید احمدی با 17100 رأی، نورالدین فرزادیپور با 10288 رأی و علی رضایی با 9228 رأی پیشتاز هستند.
** تا دقایقی پیش در انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اسلامآباد غرب و دالاهو، مجتبی بخشیپور با 20541 رأی و علی صابری با 12991 رأی پیشتاز هستند.
** برآوردهای غیررسمی نشان از آن دارد که نزدیک به 50 درصد واجدین شراطی استان یزد در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کردهاند.
در صورت اعلام رسمی مشارکت 50 درصدی نرخ حضور در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، مشارکت یزدیها نسبت به دوره قبلی (یازدهمین دوره) افزایش یافته است.
** بر اساس برخی برآوردهای غیررسمی، ابراهیم رضایی در دشتستان و شیخ موسی احمدی در کنگان، جم، عسلویه و غلامحسین کرمی در دشتی و تنگستان پیشتازند.
در حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم رقابت شدید بین جعفر پورکبگانی و عبدالکریم جمیری در جریان است.
** آمار غیررسمی از وضعیت آرا در شرق هرمزگان تا این لحظه حاکی از تحقق مشارکت حدود 55.7 درصدی است.
تا این لحظه از مجموع شمارش حدود 163 صندوق رای در شرق هرمزگان سیدعبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی در صدر قرار گرفته و محمد احمدی دوم است.
** بر اساس آمار غیر رسمی، پس از شمارش آرا در برخی شعب اخذ رای روستایی خراسان شمالی حاکی از این است که در حوزه انتخابیه بجنورد محمدمهدی شهریاری حدود 45000 رأی، علی قربانی با 25000 رأی و محمد وحیدی با 24 هزار رأی پیشتاز هستند.
همچنین در حوزه انتخابیه اسفراین، هادی قوای با 25 هزار رأی، در حوزه شیروان عباس قدرتی با 4 هزار رأی و در حوزه قوچان و فاروج علی آذری با 8 هزار رأی پیشتاز هستند.
** مشارکت قریب به 30 درصدی مردم استان البرز در انتخابات
برآوردهای غیررسمی نشان از آن دارد که قریب 30 درصد مردم استان البرز در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کردهاند.
در صورت مشارکت 30 درصدی مردم استان البرز در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، مشارکت البرزیها نسبت به دوره قبلی (یازدهمین دوره) افزایش یافته است.
استان البرز همواره یکی از کانونهای اصلی تبلیغ جریان ضدایران برای قهر کامل مردم با صندوق رای بوده و این موضوع از سال قبل تا امروز ضریب بسیار زیادی به خود گرفته است.
** براساس آمار غیررسمی، شمارش بخش قابل توجهی از آرا در اکثر حوزههای انتخابیه ملایر به پایان رسیده و به نظر میرسد «احد آزادیخواه» به مجلس راه یافته و «احمد آریایینژاد» و «حسین احمدی» در دور دوم برای انتخاب نماینده بعدی باید با هم رقابت کنند.
** براساس آمار غیررسمی، تا این لحظه علی نیکزاد و صدیف بدری، احد بیوته در اردبیل نیر و نمین پیشتاز هستند.
«بابک رضازاده» از مشکینشهر، «تابش» از پارسآباد و بیلهسوار و اصلانوز، «جلیل جعفری بنه» از خلخال و کوثر، «خوش سیما» از گرمی و انگوت در استان اردبیل پیشتازند.
در انتخابات خبرگان از حوزه انتخابیه اردبیل نیز آیت الله عاملی و یدالله صفری پیشتازند.
آمار مشارکت در استان اردبیل هم حدود 49.8 درصد برآورد شده است.
این خبر در حال تکمیل شدن است…