دسته‌بندی نشده

تولید 44 هزار تن مرغ در طول امسال در استان البرز

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج،  علیرضا رفیعی‌پور  در نشست خبری که به مناسبت طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه نوروز و رمضان در سالن دامپزشکی استان البرز برگزار شد، گفت: در یک سال گذشته این استان توانسته است با اتکا به توان تولیدکنندگان داخل استان، بیش از 44 هزار تن مرغ را در استان تولید نموده و وارد بازار نماید.

وی افزود: 200 شرکت نیزدر زمینه بسته بندی و حلقه تامین غذای مردم و خوراک دام، آبزیان و …. در استان به فعالیت می‌پردازند. بیش از 3700 مرکز عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی در استان وجود دارد و در حوزه تولید فرآورده‌های خام دامی تولید شیر در استان، تولید استان 560هزار تن در مدت یک سال است.‎

مدیرکل دامپزشکی استان البرز با بیان این که در یکسال گذشته در زمینه تولید مرغ 44 هزار تن در یکسال گذشته در استان البرز تولید داشته ایم، گفت: این عدد همچنین در زمینه تولید گوشت قرمز دام‌سنگین 4 هزار و پانصد تن، در زمینه دام‌ سبک 2390 تن می‌باشد.

‎رفیعی پور با اشاره با بیان اینکه روزانه 2169  تن خوراک دام‌در استان تولید می شود، خاطرنشان کرد: ما با 32 استان در زمینه  صادرات و واردات فرورده های مربوطه تعامل داشته و اداره کل دامپزشکی در سامانه قرنطینه و فرآورده های خام‌دامپزشکی که 30 قلم است به استان‌های داخل و خارج از کشور صادرات دارد.‎

وی با بیان اینکه در طرح تشدید نظارت از 19 اسفند ماه تا 22 فرودین سال آینده ادامه خواهد داشت،بیان کرد:18 اکیپ ها امسال به صورت ثابت و 16 اکیپ سیار در سطح استان به فعالیت و گشت زنی خواهند پرداخت.‎

مدیرکل دامپزشکی استان البرز با بیان این مطلب که نیروهای بازرس فعال در اکیپ های سیار 44 نفر خواهد بود و در غالب اکیپ های ثابت و سیار فعالیت‌های خود را انجام خواهند داد تصریح کرد:همکاران ما طی 30 روز اول 1402 و اواخر 1401 از،3 هزارو 700 واحد مورد بازدید قرار گرفتند.

‎این مسئول با اظهار این که تعداد موارد بازدید 5491 بازدید بوده و طی این 30 روز مود انجام قرارگرفته است اظهار کرد: در این بازدیدها 47 مورد نمونه برداری انجام شده که این از 13 هزار و 500 فرآورده خام‌ ضبط شده انجام ‌گردیده در این زمینه حدود 4 هزار و 800 کیلو معدوم و غیر قابل مصرف شناخته و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

وی با توجه به اینکه بیش از 6 هزارو 900 نفر ساعت در طول این طرح کار انجام‌شده است، گفت: تعداد 8 میلیون‌300 مجوز حمل بهداشتی در سال گذشته در زمینه مرغ و گوشت، آبزیان، و عسل از محل تولید به مراکز عرضه فرستاده و صادر شده است.  شماره 1215برای طرح شکایت شهروندان از کیفیت محصولات و فرآورده های دامی وجود دارد که شهروندان می‌توانند شکایات خود را به این شماره اعلام کنند.

انتهای پیام/

[ad_2]

منبع

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا