تولید 44 هزار تن مرغ در طول امسال در استان البرز
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، علیرضا رفیعیپور در نشست خبری که به مناسبت طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه نوروز و رمضان در سالن دامپزشکی استان البرز برگزار شد، گفت: در یک سال گذشته این استان توانسته است با اتکا به توان تولیدکنندگان داخل استان، بیش از 44 هزار تن مرغ را در استان تولید نموده و وارد بازار نماید.
وی افزود: 200 شرکت نیزدر زمینه بسته بندی و حلقه تامین غذای مردم و خوراک دام، آبزیان و …. در استان به فعالیت میپردازند. بیش از 3700 مرکز عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی در استان وجود دارد و در حوزه تولید فرآوردههای خام دامی تولید شیر در استان، تولید استان 560هزار تن در مدت یک سال است.
مدیرکل دامپزشکی استان البرز با بیان این که در یکسال گذشته در زمینه تولید مرغ 44 هزار تن در یکسال گذشته در استان البرز تولید داشته ایم، گفت: این عدد همچنین در زمینه تولید گوشت قرمز دامسنگین 4 هزار و پانصد تن، در زمینه دام سبک 2390 تن میباشد.
رفیعی پور با اشاره با بیان اینکه روزانه 2169 تن خوراک دامدر استان تولید می شود، خاطرنشان کرد: ما با 32 استان در زمینه صادرات و واردات فرورده های مربوطه تعامل داشته و اداره کل دامپزشکی در سامانه قرنطینه و فرآورده های خامدامپزشکی که 30 قلم است به استانهای داخل و خارج از کشور صادرات دارد.
وی با بیان اینکه در طرح تشدید نظارت از 19 اسفند ماه تا 22 فرودین سال آینده ادامه خواهد داشت،بیان کرد:18 اکیپ ها امسال به صورت ثابت و 16 اکیپ سیار در سطح استان به فعالیت و گشت زنی خواهند پرداخت.
مدیرکل دامپزشکی استان البرز با بیان این مطلب که نیروهای بازرس فعال در اکیپ های سیار 44 نفر خواهد بود و در غالب اکیپ های ثابت و سیار فعالیتهای خود را انجام خواهند داد تصریح کرد:همکاران ما طی 30 روز اول 1402 و اواخر 1401 از،3 هزارو 700 واحد مورد بازدید قرار گرفتند.
این مسئول با اظهار این که تعداد موارد بازدید 5491 بازدید بوده و طی این 30 روز مود انجام قرارگرفته است اظهار کرد: در این بازدیدها 47 مورد نمونه برداری انجام شده که این از 13 هزار و 500 فرآورده خام ضبط شده انجام گردیده در این زمینه حدود 4 هزار و 800 کیلو معدوم و غیر قابل مصرف شناخته و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی با توجه به اینکه بیش از 6 هزارو 900 نفر ساعت در طول این طرح کار انجامشده است، گفت: تعداد 8 میلیون300 مجوز حمل بهداشتی در سال گذشته در زمینه مرغ و گوشت، آبزیان، و عسل از محل تولید به مراکز عرضه فرستاده و صادر شده است. شماره 1215برای طرح شکایت شهروندان از کیفیت محصولات و فرآورده های دامی وجود دارد که شهروندان میتوانند شکایات خود را به این شماره اعلام کنند.
انتهای پیام/